reStart iN office

 

reStart iN office  – program preventivnih vježbi u poslovnim prostorima uz edukaciju, demonstraciju i korekciju koju izvode certificirani voditelji programa.
Glavni cilj programa je poboljšati tjelesno zdravlje i općenito zadovoljstvo zaposlenika kroz sustavno provođenje korektivno-funkcionalnog programa. Radi se o stručno i pomno osmišljenom programu u trajanju do 30 minuta. Za vrijeme programa, sa zaposlenicima se izvode korektivne vježbe aktivacije, stabilizacije i jačanja pojedinih regija tijela, kao i vježbe istezanja i relaksacije. Sve vježbe niskog su intenziteta i prikladne su za zaposlenike svih razina tjelesne spreme.

Također, ne zahtijevaju presvlačenje u sportsku opremu, a za cilj imaju potaknuti cirkulaciju, energizirati tijelo, rasteretiti mišiće i zglobove od dugotrajnog sjedenja i rada.

image
image

Rezultat – bolji fokus i veća produktivnost u obavljanju poslovnih zadataka!
Provođenje zajedničkog vježbanja utječe i na povezivanje zaposlenika te razvijanje timskog duha. Za vrijeme vježbanja dolazi do relaksacije zaposlenika kao i do oslobađanja serotonina („hormona sreće“) koji utječe na bolje raspoloženje i radnu atmosferu. Još jedan pozitivan učinak vježbanja na radnom mjestu odražava se i na odnos zaposlenika i poslodavca. Zaposlenik će cijeniti brigu poslodavca za njegovo zdravstveno i opće stanje, kao i spremnost poslodavca da mu omogući stručno izvođenje vježbi rasterećenja za vrijeme radnog vremena, a na koje svaki zaposlenik ima pravo prema zakonu i Pravilniku.

KRENIMO!