Često postavljena pitanja

 • Imate li svoje sjedište/centar/studio? Gdje vas možemo posjetiti?

  Sjedište je registrirano u Zagrebu, Odranska 2, ali specifičnost našeg poslovanja jest u tome što je naše radno mjesto teren – Vaša tvrtka, ured, park u prirodi, dogovoreni Fitness centar… ili Vaš dom putem online programa.
  Obratite nam se na info@recroatia.hr.

 • Može li se ugovoriti privatni individualni trening u Recroatia®-i?

  Naravno! Naši voditelji programa su i treneri, individualno rade u različitim Fitness centrima i dogovorenim lokacijama. Obratite se na info@recroatia.hr radi dodatnih informacija.

 • Mogu li se programi provoditi "u živo" s obzirom na COVID-19 situaciju i epidemiološke mjere?

  Voditelji programa odgovorno se odnose prema situaciji, vode brigu o vlastitom zdravlju pa tako i zdravlju polaznika programa, pridržavaju se epidemioloških mjera i poštuju sve preporuke (nose maske, koriste dezinficijense, održavaju potreban razmak).

 • Zbog COVID-19 situacije i čestog rada od kuće, postoji li mogućnost organiziranja online vježbanja?

  Postoji! Recroatia® certificirani voditelji provode tjelovježbene programe i konzultacije putem platformi za online komunikaciju (Zoom i sl.)
  Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje vrijeme! Obratite nam se na info@recroatia.hr

 • Što ako postoji kontraindikacija za tjelovježbu, ako postoji kronična ili bilo kakva dijagnoza potvrđena od strane liječnika/fizijatra?

  Svaki naš voditelj programa/trener obavezno prije programa usmeno ispituje polaznike postoji li kakva tjelesna bol ili dijagnoza, a isto tako ćete ispuniti formular gdje sve svoje eventualne poteškoće ili nedoumice možete napisati. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na info@recroatia.hr.

 • Treba li nositi posebnu odjeću i obuće za tjelovježbeni program?

  Nije potrebna posebna odjeća i obuća jer su vježbe kreirane na način da ih uz edukaciju i demonstraciju može izvoditi svatko, bez obzira na utreniranost, tjelesnu spremu ili kondiciju polaznika programa.

 • Da li se polaznik oznoji nakon tjelovježbenog programa?

  Programi u tvrtkama izvode se u niskom intenzitetu, gdje vježbe djeluju na tijelo da se energizira, otpusti napetost, postigne idealna radna temperatura, čak i opusti, a kako bi se nakon njihovog izvođenja radni zadaci lakše i produktivije mogli izvršavati. Za dodatne upite obratite nam se na info@recroatia.hr.

 • Za koga su sve namijenjeni programi tjelovježbenih programa na radnome mjestu? Samo za direktore ili za sve zaposlenike?

  Svi zaposlenici imaju pravo na vježbe rasterećenja unutar radnog vremena prema zakonu i pravilniku, kako direktori, tako i SVI zaposlenici! Dapače, tjelovježba u grupama snažno razvija kolektiv, lojalnost te povezuje sve polaznike/zaposlenike bez obzira na status!

 • Utječe li vrijeme izdvojeno za tjelovježbu i na vrijeme predviđeno za pauzu?

  Ne! Prema zakonu i pravilniku, svi zaposlenici imaju pravo na vježbe rasterećenja. Vaše dragocjeno vrijeme za pauzu i obrok nitko Vam ne može oduzeti.

 • Da li je potrebna dvorana kako bi se mogao izvoditi tjelovježbeni program unutar tvrtke?

  Nije potreban poseban prostor za izvođenje programa, jer se Recroatia® voditelji prilagođavaju svakom radnom prostoru i učine ga posebnim, a sve što vidite oko sebe može postati rekvizit za tjelovježbu (stolica, bočica vode, klamerica…).

 • Da li je moguće ozlijediti se na tjelovježbenom programu?

  Tjelovježbeni programi su osimišljeni kako bi se uz adekvatnu edukaciju i demonstraciju prevenirale ozljede, tako da ne postoji takva mogućnost! Prije početka izvođenja programa, voditelji naglašavaju da se posebno jave oni polaznici koji imaju tjelesnih tegoba od prije, a kako bi se program prilagodio pojedincu ili da se uz našu preporuku, polaznika uputi kod našeg partnera (Poliklinika Patela) radi dodatne dijagnostike i eventualne rehabilitacije.

 • Da li takve grupne vježbe može voditi netko od kolega na radnom mjestu?

  Probajte! Ali često inicijativa ne zaživi uopće, a ako i zaživi, ne traje dugo.

  Voditelji programa su stručnjaci, program je kreiran od strane profesora i magistara kineziologije, oni su animatori i motivatori koji se brinu o pravilnom položaju tijela, izvedbi pokreta i svemu onome što je potrebno kako bi se program kvalitetno provodio!

  Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje vrijeme! Obratite nam se na info@recroatia.hr

Postanite naš korisnik

Potaknite svoje zaposlenike i osigurajte im snažnu motivaciju i angažiranost na radnom mjestu!
Recroatia® tim kreirao je inovativan program tjelovježbenih i ostalih aktivnosti za radna mjesta u uredu te online program za rad od kuće uzimajući u obzir sve Vaše potrebe i prostorne mogućnosti… jer kolektivno vježbanje doprinosi razvijanju timskog duha i povjerenja, boljoj kontroli stresa, reduciranju napetosti te poboljšanju općeg zadovoljstva i zdravlja.