reLive!

reLive!
Pridružite se online programu.

reLive! program nastao je kao odgovor na najveći izazov ikada stavljen pred poslodavce… Kako u ovim izvanrednim okolnostima i različitim organizacijama rada (npr. rad na daljinu/od kuće) zaposlenicima osigurati povezanost u odnosu na kolege, svoje timove i tvrtku. Stoga je zadaća svakog poslodavca povezati svoje zaposlenike kroz razne digitalne aktivnosti kako bi što manje osjetili nedostatak socijalizacije i zadržali jaku komunikaciju i povezanost s organizacijom.

Još je u drevnoj Grčkoj Aristotel zabilježio misao da se ljudi razbole jer zanemaruju tjelesnu aktivnost. Danas svjedočimo i sami koliko je bitno održavati imunološki sustav jakim te koliko tjelesna aktivnost pozitivno utječe na imunološki sustav. Istraživanjima je dokazano da umjerena tjelesna aktivnost i redoviti aerobni treninzi pozitivno utječu i pojačavaju prirodni imunosni odgovor, odnosno pojačavaju obranu organizma tijekom nekoliko sati pojačanom aktivnošću limfocita NK (eng. natural killers) stanica. (Matković i Ružić, 2009.)

 

image
image

Tjelesna aktivnost uz tjelesno, utječe i na mentalno (psihičko) zdravlje, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO, 2001.) definirala ga je kao “stanje dobrobiti u kojem pojedinac ostvaruje svoje potencijale, može se nositi s normalnim životnim stresom, može raditi produktivno i plodno te je sposoban pridonositi zajednici.”

reLive! obuhvaća niz preventivnih i zanimljivih online tjelovježbenih i ostalih programa uz edukaciju i demonstraciju koji se mogu održavati bez obzira na lokaciju (na radnim mjestima u uredima ili iz vlastitih domova), a motivirati će sve zaposlenike da budu kontinuirano aktivni i produktivni u sigurnom radnom okruženju.
Uz online tjelovježbu, reLive! program omogućuje:

› NOVO* reNew iN office (TRE® online radionica)
› inicijalnu dijagnostiku polaznika
› osobne konzultacije i savjetovanja prema dogovorenom terminu
› izradu tjelovježbenog plana i programa
› izradu plana i programa prehrane.

KRENIMO!